marți, 20 noiembrie 2012

Uefa Europa League etapa 5, 22 noiembrie, televizari meciuri

Program meciuri - televizari Europa League 22 noiembrie



Ora 19:00  Anji  - Udinese live pe Digi Sport 2

     Aceste doua echipe sunt intr-o grupa foarte deschisa, chiar daca Anji e pe primul loc si Udinesse pe ultimul loc, daca italienii castiga ajung la acelasi numar de puncte cu liderul grupei.  La meciul tur rezultatul a fost unul egal, 1-1. Anji sta bine la statistica meciurilor acasa, castigand ultimele 5 meciuri din Cupe Europene, in timp ce Udinese nu sta foarte bine in deplasari J


Ora 19:00  Rubin  - Internazionale live pe Dolce Sport
  
    Amandoua echipe sunt deja calificate, acum mai pot lupta doar pentru pozitia 1 in clasament, loc de care beneficiaza pentru moment italienii, dar la egalitate de puncte cu rusii.

Ora 19:00  Neftçi – Partizan

    Neftci spera ca vor obtine prima victorie in grupa, desi amandoua din cele doua echipe nu mai au nici o sansa la calificare. Prima intalnire dintre cele doua echipe s-a terminat cu un scor alb, amandoua ramanand cu 1 singur punct pana acum in clasament.
Ultimele 4 partide pe care le-a avut Partizan in deplasare, s-au terminat cu infrangere pentru sarbi.

Ora 20:00  Videoton – Genk

     Ungurii de la Videoton sunt neinvinsi acasa in ultimele 3 meciuri europene. Inca o echipa care marcheaza rapid, Videoton a marcat toate golurile sale in prima repriza J

Ora 20:00  Basel  - Sporting

     Amandoua echipe sunt condamnate la victorie, si, cu toate acestea, indifferent de rezultat, sunt mari sanse ca cele doua echipe sa ramana pe ultimele doua poztii in grupa.



Ora 20:00  Sparta Praha – Lyon

    In meciul din Franta cehii au fost invinsi si acum cauta o mare victorie impotriva celor de la Lyon, dar “spartanii” isi asigura calificarea si cu un singur punct obtinut. In schimb, francezii de la Lyon, au nevoie de un singur punct, pentru a fi siguri de prima pozitie in clasament.   
  Ora 20:00  Lazio – Tottenham  live pe Digi Sport 3, Dolce Sport 2

Ora 20:00  Rosenborg - Rapid Wien

Ora 20:00  Helsingborg – Levante

Ora 20:00  Hannover – Twente

Ora 20:00  H. Kiryat Shmona – Athletic

     Echipa israeliana Hapoel Kiryat vor sa elimine din aceasta grupa finalista de anult tecut, desi ierarhia in clasament deja e cam stabilita…..nici una din acestea doua nu prea mai au sanse de calificare. Israelienii sunt printre cei mai rapizi marcatori ai acestei competitii, cu 3 din cele sase goluri marcate in primul sfert de ora.

Ora 20:00  Panathinaikos – Maribor

    Grecii de la Panathinaikos sunt intr-o cautare disperata dupa o victorie, care le-ar mai da sanse la calificare. Gruparea greceasca este neinvinsa in ultimele 5 meciuri europene acasa, dar au si facut 3 egaluri J  Panathinaikos disputa al 79-lea meci in Europa League (Cupa Uefa) si mai are 3 goluri de marcat pentru a ajunge la numarul 100.


Ora 20:00  Metalist – Leverkusen

Ora 22:00  Liverpool - Young Boy live pe Digi Sport 2

    Englezii de la Liverpool au castigat meciul tur dar acum sunt la egalitate cu elvetienii de la Young Boys, amandoua avand 6 puncte.


Ora 22:05  Académica – Plzeň

    Academica are nevoie de victorie pentru a mai spera la calificare. Academica a invins in meciul precedent cu 2-0 pe Atletico si a obtinut prima victorie intr-o competitie europeana.
    De cealalta parte, Plzen este la al 29 meci in cupe europene, si este la diferenta de un gol pentru a ajunge la 50 goluri inscrise.

Ora 22:05  Newcastle – Marítimo

    Englezii de la Newcastle isi pot asigura calificarea cu o victorie obtinuta impotriva celor de la Maritimo. De cealalta parte, numai o victorie i tine pe jucatorii lui Pedro Martins in lupta calificarii.

Ora 22:05  Atlético - H. Tel-Aviv

    Atletico vrea sa obtina si de data aceasta o victorie, dup ace meciul tur s-a incheiat cu 3-0 pentru spanioli.  Hapoel este la al 103-lea meci din cupele europene si mai are de inscris 3 goluri pentru a ajunge la fabuloasa cifra de 150 goluri inscrise.

            Ora 22:05  Mönchengladbach – AEL

    Nemtii de la Borussia Monchengladbach se pot califica daca obtin o Victoria cumulate cu o victorie a lui Fenerbahce. AEL impreuna cu alte cateva echipe din Europa League (Neftci, Partizan, Maritimo, Rapid Wien) au reusit sa adune doar 1 singur punct in 4 etape.


                                                                       
Ora 22:05  Marseille – Fenerbahçe  live pe Digi Sport 3

    Turcii de la Fenerbahce au nevoie de 1 punct pentru a-si asigura calificarea, in timp ce francezii trebuie sa lupte pentru calificare, Marseille fiind la egalitate de puncte cu nemtii de la Monchengladbach  (5 puncte). Desi turcii au pierdut in general impotriva francezilor de mai multe ori, Fenerbahce de data aceasta are mari sanse sa se califice mai departe.



Ora 22:05  Club Brugge – Bordeaux

     Belgienii de la Brugge sunt eliminate daca nu reusesc sa invinga in acest meci, desi statisticile sunt in favoarea francezilor. Bordeaux a castigat in meciul tur cu 4-0



Ora 22:05  Molde – København  live pe Dolce Sport 2

    Norvegienii de la Molde au nevoie de o victorie pentru a ramane in cartile calificarii, daca nu reusesc asta, iar Stuttgart se impune in Romania, Molde este eliminata J   In meciul tur, norvegienii au pierdut la diferenta de un gol (2-1) in Danemarca si acum spera sa isi ia revansa. Molde a reusit sa obtina titlul in Norvegia, a doua oara consecutive.

Ora 22:05  PSV – Dnipro

    Singura solutie pe care o au olandezii de la PSV este Victoria, pentru a spera la calificare. Un egal sau o infrangere ar duce la eliminare, asta daca si Napoli ar reusi Victoria in acelasi timp. La statistici, Dnipro nu sta foarte bine in deplasare, dar poate vor reusi de data aceasta surpriza.


Ora 22:05  AIK – Napoli

    Italienii de la Napoil spera sa reuseasca Victoria in aceasta partida, unde si cei de la AIK spera ca macar san u piarda, ramanand astfel pe primul loc in grupa. Totusi va fi dificil pentru ei, deoarece de partea Italienilor este si golgheterul acesti grupe, Edinson Cavani.

Ora 22:05  Steaua – Stuttgart  live pe Digi Sport 1, Pro TV, Dolce Sport

    Steaua Bucuresti are asigurata calificarea daca reuseste sa obtina un punct din acest meci, sau daca Copenhaga nu reuseste sa invinga in Norvegia. Si daca s-ar intampla asa, mai este un meci de disputat deci si calcule de facut J
     In meciul din deplasare meciul s-a terminat la egalitate, 2-2, iar in ultimele 3 meciuri de acasa, Steaua a castigat de fiecare data in aceasta competitie. Ar fi bine ca Steaua sa se califice in primavera europeana inca din aceasta etapa, ca san u fie nevoie sa joace in Danemarca o adevarata finala.
Stelistii vor sa depaseasca si de data aceasta recordul la numarul de spectatori de pe National Arena.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu