joi, 22 noiembrie 2012

Rezultate Champions League 21 noiembrie 2012

Rezultate Champions League etapa 5 (21.11)



            Group A
             
            Dynamo Kyiv   0 - 2     Paris S.G.
            FC Porto          3 - 0     Dinamo Zagreb

Porto si PSG sunt deja calificate in primavara europeana, Dinamo Zagreb are 0 puncte si nu mai are sanse sa urce pe alta pozitie.


                        Group B
             
            Arsenal  2 - 0  Montpellier
                          Schalke 1 - 0   Olympiakos Piraeus

Schalke si Arsenal merg impreuna mai departe, Olimpiakos ramane pe pozitia 3 si va continua in 16-zecimile Europa League. 


                        Group C
             
            Zenit St. Petersburg   2 - 2  Malaga
            Anderlecht   1 - 3  AC Milan

Milan isi revina pana la urma si renaste calificandu-se in primavara Europeana, alaturi de Malaga care este liderul grupei, una din marile surprize ale acestei competitii. Rusii de la Zenit au facut o greseala "ca in curtea scolii" la unul din golurile primite, portarul a degajat gresit, si astfel Zenit mai ramane sa se lupte pentru locul 3 cu Anderlecht.



                        Group D
             
            Ajax Amsterdam  1 - 4 Borussia Dortmund
            Manchester C.  1 - 1 Real Madrid

Campioana Spaniei elimina din competitie campioana Angliei, careia nu i mai ramane decat sa incerce sa se califice din poztia a 3-a din grupa, pentru Europa League. "Cetatenii" au doar 3 puncte in grupa, dupa 3 egaluri, englezii nereusind sa se impuna in fata vreunei echipe din aceasta grupa de foc....cu atatea campioane....  Dupa meciul de aseara, totusi englezii ar trebui sa fie multumiti ca nu au pierdut si singurul punct reusind sa scoata un egal..... Borussia Dortmund a castigat grupa si se pregateste pentru primavara europeana.



2 comentarii: