vineri, 16 noiembrie 2012

Liga 1 program meciuri 16-19 noiembrie, etapa 16

Program meciuri televizari etapa 16


16 Noiembrie 2012, 19:00        CFR Cluj - Astra Giurgiu         live pe Digi Sport1     

Dupa remiza din meciul trecut cu Petrolul, cei de la Astra spera ca vor da lovitura de data aceasta, cu campioana Romaniei, vom vedea daca vor reusi.

16 Noiembrie 2012, 21:30        Petrolul Ploiesti - U Cluj          live pe Digi Sport1   

U Cluj ramane fara anternor dupa ce Sumudica a plecat dupa o singura etapa, pentru a evita unele discutii, privind conducerea celor de la U Cluj si Petrolul, fiind zvonuri ca tot Walter ar fi, caz in care Sumudica nu vrea sa aibe complicatii, declarand ca, de exemplu daca ar fi fost meciul egal ar fi fost acuzat de ceva sau alte probleme....

  
16 Noiembrie 2012, 21:30        Gloria Bistrita  - FC Brasov      live pe Dolce Sport   

17 Noiembrie 2012, 19:00        CSMS Iasi - Ceahlaul Piatra Neamt      live pe Digi Sport1 
   
17 Noiembrie 2012, 21:30        Viitorul Constanta - Dinamo Bucuresti live pe Digi Sport1 

Dupa plecarea lui Bonetti, Dorinel Munteanu preia echipa "cainilor" si da dovada de un entuziasm destul de mare zic eu, lucru care se poate intoarce impotriva lui daca nu reuseste sa aduca echipa in fruntea clasamentului. Desi a jucat/antrenat si la Steaua el spune ca nu mai are legatura, si acum este "caine cuminte" :-)))
                 
18 Noiembrie 2012, 20:30        Steaua Bucuresti - FC Severin  live pe Digi Sport1     
             

Antrenorul Reghecampf spune ca trebuie ca echipa sa ramana concentrata, ca si pana acum, chiar daca intalneste o echipa care are 30 puncte mai putin in clasament, si ca victoria din campionat cu Severinul este mai importanta pentru el decat una cu Stuttgart din Europa League. Vom vedea daca vor reusi sa ramana mereu concentrati dar ar trebui sa puna mai mult pret pe Cupele Europene, ca, doar de aceea au ajuns acolo.....sau alte sunt motivele? Nu ar trebui sa faca performanta in Europa? Unde vor avea de castigat toti: echipa, jucatorii, natiunea, suporterii...... Mereu am auzit de la Steaua lui Becali, declaratii de genul ca nu il intereseaza decat campionatul....si de multe ori...nu se alegea cu nimic. 
In alta ordine de idei, antrenorul ros-albastrilor anunta ca s-ar putea sa il vedem pe fundasul stelei, Chiriches, si pe un alt post surpriza in teren. 


19 Noiembrie 2012, 19:00        Pandurii Tg Jiu - Concordia Chiajna  live pe Digi Sport1  

Baietii lui Petre Grigoras dau semne ca isi revin pana la urma dupa victoria cu Brasov si spera isi mentina pozitia in clasament. Locul 2 in Liga 1 nu e deloc o pozitie buna, mai ales dupa ce muuulte echipe au anuntat ca se bat pentru titlu....
                   
19 Noiembrie 2012, 20:00        Otelul Galati    - FC Vaslui live pe Dolce sport  


Campioana de acum 2 ani, Otelul este momentan intr-o pozitie retrogradabila si spera sa isi revina si sa se mentina in liga 1, sa nu pateasca ca alte echipe (exemplu: Unirea Urziceni, care dupa ce a ajuns in Champions League, castigand campionatul, s-a desfiintat pana la urma...).  Vasluienii au moralul ridicat dupa o victorie in "groapa", si pot ajunge pe podium, in functie de celelalte rezultate.
        
19 Noiembrie 2012, 21:30        Rapid Bucuresti - Gaz Metan Medias live pe Digi Sport1   




Clubul Rapid se confrunta cu mari probleme, Copos anunta ca este posibil intrarea clubului in insolventa, caz in care, echipa nu mai poate participa in Cupele Europene, in cazul in care s-ar califica.... Pacat ce s-a ajuns cu echipa asta, destul de iubita in Romania.... 

       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu