miercuri, 9 noiembrie 2011

Meciuri pentru Baraj Euro 2012, Bosnia - Portugalia, Turcia - Croatia, Estonia reuseste surpriza?

   Saptamana aceasta, nu vom mai putea urmari meciuri din campionate pentru ca se vor disputa baraje pentru calificarea la Euro 2012, pentru tarile care au ajuns in acel stadiu, iar unele tari (cum ar fi Romania de exemplu) care vor urmari Euro 2012 din fata televizorului, au pregatit in aceasta saptamana meciuri amicale.
   Vineri, 11 noiembrie 2011 se disputa primele intalniri din playoff-ul pentru calificarea la Campionatul European din 2012.

1. Bosnia Hergzgovina - Portugalia ora 21.00  Digi Sport 1
   Dupa ce a batut Romania in lupta pentru locul 2 al grupei, Bosnia spera sa dea marea lovitura si sa se califice pentru prima oara la un turneu final. Bosniacii au avut si acum doi ani acest vis, cand tot lusitanii le-au spulberat visul de a se califica.
2. Turcia - Croatia ora 21.05 (barajul de foc)
In ultimele 4 intalniri dintre cele doua formatii, 3 s-au terminat la egalitate iar una cu victoria croatilor la limita. In acest meci se reediteaza sfertul de finala de la Euro 2008 (castigat de turci dupa penalty). Se anunta un meci de risc maxim, datorita suporterilor fanatici.
3. Cehia - Muntenegru ora 21.15  Dolce Sport
Muntenegru au reusit sa termine in grupa peste elvetieni (la 1 punct distanta) iar Cehia vine dupa un loc 2 castigat pe ultimul moment (victorie cu Lituania, 4-1). Echipa Ceha pare sa fie intr-o oarecare scadere in ultimul timp, Muntenegru a facut un egal cu Anglia in grupa, vom vedea cine va ajunge la turneul din Ucraina si Polonia.
4. Estonia - Irlanda 21.45  Dolce Sport
In ultimele 2 intalniri , Irlanda s-a impus in fata Estoniei. Totusi, se poate spune ca Estonia a avut noroc ca nu a picat cu o echipa mai puternica, deci surprize se pot produce. Mai ales ca Estonia a iesit pe locul 2 in grupa, avand adversari ca Serbia si Slovenia.
    Returul meciurilor va avea loc pe 15 noiembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu