marți, 1 noiembrie 2011

Derby-urile etapei in Champions League


Bayern Munchen v SSC Napoli
     Dupa un inceput bun al celor de la Bayern Munchen, echipa a strans 7 puncte in cele 3 meciuri si va intalni an aceasta etapa formatia SSC Napoli, echipa care a reusit sa acumuleze 5 puncte. Meciul va avea loc pe stadionul Allianz Arena. In ultimele 9 partide desfasurate aici in competitia Chapions League, Bayern a castigat 8 meciuri si a pierdut unul.


"It's perfect for me here"  a declarat Franck Ribery in presa germana. El se simte foarte bine la Bayern si e posibil sa isi incheie cariera la aceasta echipa, cu care are de gand sa castige cupa si campionatul in Germania, si sa faca un parcurs cat mai bun in Champions League.  A inscris al cincilea gol al sezonului in ultima victorie in fata celor de la Nurnberg. (castigata cu 4-0 de Bayern).
In urma scorului egal 1-1 obtinut la Napoli, italienii sunt acum neinvinsi impotriva celor de la Bayern, in ultimele 3 meciuri disputate intre cele doua formatii. (Daca ne uitam la ultimele 8 meciuri, Napoli nu are nici o victorie ci doar 3 remize si in rest infrangeri).
O alta statistica arata ca Napoli nu a castigat niciodata pe teren german.
Meciul se anunta a fi unul spectaculos.



 Zenit v Shakhtar Donetsk


In celalalt derby al etapei, echipa lui Mircea Lucescu are un meci foarte dificil si de asemenea foarte important impotriva celor de la Zenit.


Antrenorul roman a reusit anul trecut performanta de a ajunge pana in sferturi, unde nu a putut trece de FC Barcelona.
Jucatorii de la Sahtior sunt nevoiti sa castige pentru a pastra sanse matematice de calificare. Echipa are in acest moment numai 2 puncte in 3 etape. (Anul trecut avea 6 puncte in 3 meciuri iar in sezonul 2006-2007 a avut tot 3 puncte , iar la final s-a clasat pe locul 3 in grupa si a acces in grupele Uefa). Singurul rezultat care-i poate ajuta pe cei de la Sahtior este victoria.
De cealalta parte, echipa Zenit , este o formatie care a castigat in competitii europene ultimele 10 meciuri disputate acasa. 
Si cei de la Zenit au nevoie de o victorie, deci va fi un meci de care pe care.
             Televizarile meciurilor sunt afisate pe postarea anterioara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu