luni, 12 decembrie 2011

Rezultate meciuri Liga 1 Romania, 9-11 decembrie

       Etapa 17 se incheie astazi cand se vor disputa inca 2 meciuri. Pana acum s-au inregistrat urmatoarele rezultate:
   * FCM Tg Mures - Brasov 0-0  Inca un meci fara infrangere pentru Sumudica. Nici echipa lui Trombetta nu a jucat rau, dar intr-n final a luat fiecare cate 1 punct.
   * U Cluj - Vaslui 0-1  Meci bun cu ocazii din partea ambelor echipe, dar pana la urma echipa lui Hizo reuseste sa inscrie, prin Adailton. Acest rezultat a dus la demiterea antrenorului Ionut Badea, de la conducerea "sepcilor rosii".

   * Steaua Bucuresti - CFR Cluj 1-1  Stelistii au avut multe ocazii, dar de fiecare data au ratat, au nimerit si bara de cateva ori. Ardelenii de la CFR au avut putine ocazii, dar fostul stelist, Kapetanos a reusit sa isi ia revansa in fata fostei echipe. Ros-albastrii au marcat prin M. Costea, super executie. Meciul a fost unul destul de dur, spre final au fost si 2 eliminari din partea CFR-ului. Meciul a fost urmarit pe stadionul National Arena de peste 40.000 suporteri.

   * Sportul Studentesc - Petrolul Ploiesti 1-1 Partida echilibrata per ansamblu, in care cele doua echipe si-au impartit frateste punctele puse in joc.
   * Dacia Mioveni - Vointa Sibiu 1-2  Vointa Sibiu reuseste sa se mentina in afara zonei retrogradabile, in timp ce Mioveni are probleme serioase, fiind pe ultimul loc cu doar 8 puncte.
   * Otelul Galati - Rapid Bucuresti 2-0  Rapid a suferit 2 infrangeri in 3 etape de campionat, unde a cam incetinit parcursul spre lider. Echipa lui Lucescu a dus-o destul de rau si in grupele Europa League. Campioana Otelul reuseste astfel sa se apropie la 6 puncte de podium.

   * Astra Ploiesti - Dinamo Bucuresti 0-0  Desi meciul s-a incheiat la egalitate, "cainii" au terminat pe locul 1 in clasament si au devenit campioni de toamna, mai exact dupa toate etapele din turul acestui campionat. Astra a obtinut puncte si in acest meci dupa ce a facut victime cu Steaua si in cupa cu CFR Cluj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu